Büyükşehir’in Dev Projesi
Büyükşehir’in Üniversitede Öğrencisi Okuyan Aile Destek Yardımı projesi kapsamında dar gelirli ve ihtiyaç sahibi her bir aileye 7 bin 500 TL olmak üzere 2.697 aileye 20 milyon 227 bin TL destek ödemesi hesaplara yattı. ÖĞRENCİ DOSTU BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN EĞİTİME TAM DESTEK: 22 MİLYON TL DESTEK HESAPLARA AKTARILDI Genç dostu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın “Üniversitede Öğrencisi Okuyan Aile Destek Yardımı” projesinde, 2025-2026 eğitim öğretim yılı destek ödemeleri hesaplara aktarıldı. Planlanan tarihten 1 hafta önce yapılan ödemeler, yarıyıl tatilinde öğrencilerin yüzünü güldürdü. Öğrenci ve genç dostu hizmetleri ile öğrencilerin ve ailelerin gönlüne dokunarak toplumun her kesiminden takdir gören Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, gençlere sunduğu desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç’ın sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda hayata geçirilen “Üniversitede Öğrencisi Okuyan Aile Destek Yardımı” projesinde 2025-2026 eğitim öğretim yılı destek ödemeleri hesaplara yattı. 2.697 Aileye 20 Milyon 227 Bin 500 TL Destek Ödemesi Yapıldı Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından kent sınırları içerisinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelerin devlet üniversiteleri ve vakıf üniversitelerinde tam burslu okuyan öğrencilerine destek olmak için yürütülen projede 2.697 aileye 20 milyon 227 bin 500 TL destek ödemesi yapıldı. Planlanan tarihten 1 hafta önce yapılan ödemeler yarıyıl tatilinde öğrencilerin yüzünü güldürürken proje kapsamında dar gelirli ve ihtiyaç sahibi her bir aileye 7 bin 500 TL destek ödemesi yapıldı. Anlamlı projeye dair değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, öğrenci ve genç dostu Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak daima öğrencilerin yanında olduklarını vurguladı. Başkan Büyükkılıç, “Yerel yönetim hizmetlerimizle çocuklarımız ve gençlerimizin daha donanımlı bir şekilde yetişmelerine katkı sunmaya çalışırken, yükseköğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ve ailelerine maddi olarak destek sağlıyoruz. Üniversitede Öğrencisi Okuyan Aile Destek Yardımı projemizde bu eğitim öğretim yılı için destek ödemeleri ailelerin hesaplarına aktarıldı. 2.697 aileye 20 milyon 227 bin 500 TL destek ödemesi yaptık. Aileler, öğrencilerimiz için güle güle harcasınlar” diye konuştu. Büyükkılıç’ın anlamlı projesi, hem ailelerin ekonomik yükünü hafifletmeyi hem de üniversite öğrencilerinin eğitimini desteklemeyi amaçlıyor.
Benzer Haberler
Büyükşehir’in Dev Projesi
Vali Gökmen Çiçek,Kayseri Mobilyacılar Odası Genel Kurulu’na katıldı- İncesu’daki projeye destek verdi
BÜYÜKŞEHİR’DEN 2025’TE 47 YENİ KURS: EĞİTİM VAR, MESLEK VAR, GELECEK VAR, KAYMEK VAR
Açıkalın: “Evimizde Beklemediğimiz Bir Kayıp Yaşadık” Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, RAMS Başakşehir karşısında alınan 3-0’lık mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi. Açıkalın, “Evimizde mutlak galibiyet bekli
Kayserili çiftçilerinde merakla beklediği tarımsal destek ödemeleri açıklandı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı açıklamada 1 milyar 623 milyon liralık tarımsal destekleme ödemesinin çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Kayseri'ye Geliyor... Dışişleri Bakanımız Sayın Hakan Fidan, 7 Şubat Cumartesi günü AK Parti Kayseri İl Danışma Meclisi Toplantısına ve bir dizi programlara katılmak üzere şehrimize teşrif edecektir.
KAYMEK’TEN ULUSLARARASI DİL BAŞARISI: ALMANCA YETERLİLİK BELGELERİ SAHİPLERİNİ BULDU
Kurtuluş Savaşı gazisinin 102 yaşındaki kızı hayatını kaybetti